کدستان
صفحه اصلی پیوندها بایگانی مطالب جستجو در تارنما تماس با ما

سایبری سیاست|کربلایی سید نقی آصف

تارنمای شخصی کربلایی سید نقی آصف
بسم الله الرحمن الرحیم

سایبری سیاست|کربلایی سید نقی آصف

تارنمای شخصی کربلایی سید نقی آصف


امام خامنه ای

رهبر معظم انقلاب در سفر اخیرشان به خراسان شمالی مهمترین مطالبات خود از نخبگان و مردم را برای انتخابات 92 بیان کردند؛ ثبات و آرامش سیاسی، عدم ورود زودهنگام، رقیب انتخاباتی و بصیرت برخی از محورهای مورد تاکید بود.

به گزارش خبرگزاری فارس سخنان رهبر معظم انقلاب در سفرهای استانی همیشه برای مردم، نخبگان، گروه های سیاسی -اجتماعی و قوای سه گانه از ویژگی جامعیت، تاثیرگذاری و اهمیت برخوردار بوده است. نگاه کلان و استراتژیک مقام معظم رهبری به مسائل گوناگون سبب شده تا سفرهای ایشان از شیراز و یزد گرفته تا کرمانشاه و کردستان و قم و اخیراً سفر خراسان شمالی از نکات برجسته و قابل تاملی برخوردار باشد که تحقق هریک از محورهای مورد نظر ایشان تضمین کننده روح پیشرفت ایران اسلامی است.

رهبر معظم انقلاب امسال با حضور در استان خراسان شمالی محورهای متعدد و مهمی همچون سبک زندگی اسلامی و مسئله تحریم ها، لزوم حفظ وحدت بین سران سه قوه و ثبات سیاسی را مورد توجه قرار دارند، اما بایدها و نبایدهای انتخابات ریاست جمهوری سال 92 یکی از فرازهای مهم صحبت رهبری در خراسان شمالی بود که ایشان در دیدار با بسیجیان، مردم شیروان و اسفراین به آن پرداختند.  

** هشدار رهبر انقلاب به کسانی که ثبات سیاسی را برهم می زنند

رهبر انقلاب در دیدار مردم شیروان با اشاره به لزوم حفظ آرامش و ثبات سیاسی در کشور و در آستانه انتخابات گفتند: «هم در سال 78، هم در سال 88 - با فاصله‌ى ده سال - نقشه و توطئه‌ى دشمن یک جور بود. در هر دو مورد سعى‌شان این بود که بتوانند ثبات سیاسى را در کشور به هم بزنند؛ سعى‌شان این بود که تلاطم ایجاد کنند؛ این آرامش عمومى را، این ثبات را از این ملت بگیرند.

این ثبات و آرامش را باید قدر بدانیم. ملت قدر میدانند. من که به شما عرض میکنم، در واقع خطابم به کسانى است که میخواهند قدرنشناسى کنند در مقابل این ثباتى که وجود دارد؛ آن کسانى که با حرکات خود، با اعمال نادرست خود، با کج‌تابى‌هاى خود سعى میکنند این ثبات و آرامش را، این استقرار را، این طمأنینه و ثبات را در کشور به هم بزنند. البته مسئولین کشور، با تدبیر، حواسشان هست؛ من هم تأکید میکنم؛ هم به مسئولین قوه‌ى مجریه، هم به مسئولین قوه‌ى مقننه، هم به مسئولین قوه‌ى قضائیه، که مراقب باشند بدخواهان و دشمنان با توطئه‌ى خود نتوانند این آرامشى را که در سطح کشور وجود دارد - که نشانه‌ى بزرگترین اقتدار این ملت است، که میتواند همه‌ى خیرات را به طرف آنها جلب کند - به هم بزنند.

 ما در چند ماه بعد از این، مسئله‌ى انتخابات را داریم. تا قبل از انتخابات و در خود انتخابات، باید همت همه‌ى مسئولین این باشد که آرامش سیاسى کشور را حفظ کنند؛ نگذارند فضاى سیاسى کشور، جنجالى و متلاطم شود؛ این جزو چیزهائى است که هوشمندى مسئولان کشور ان‌شاءاللّه باید بتواند این را تحقق ببخشد.

 البته مردم واقعاً هوشیار و بصیرند. انسان چه بگوید در قبال این هوشیارى و بصیرت مردم؟ عامه‌ى مردم همیشه به مصالح کشور با نظر درستى نگاه کرده‌اند؛ این تجربه‌ى ماست.

در طول این سه دهه، هر جا مسئولیتى متوجه مردم بوده است، به بهترین وجه آن را انجام داده‌اند. دشمنان خواستند مردم را از میدان‌هاى لازم‌الحضورِ خودشان دور کنند، نتوانستند؛ خواستند مردم را دچار تشتت آراء کنند، اختلاف کنند، که گریبان یکدیگر را بگیرند، از مصالح کشور و پیشرفت کشور غافل شوند، نتوانستند. مردم از خودشان بصیرت نشان دادند. حقاً و انصافاً بصیرت مردم مثال‌زدنى است؛ این هم کار خداست. دلها دست خداست، اراده‌ها مقهور اراده‌ى الهى است. مردم مؤمنند، متوجه به حقایقند؛ سفارش ما بیشتر به مسئولین است، به سیاستمداران است، به مدیران گوناگون است؛ مراقب باشند دشمن نتواند این آرامش و استقرار و طمأنینه‌اى را که به فضل الهى در کشور وجود دارد و دشمن سعى کرده این را به هم بزند و نتوانسته، به هم بزند؛ سعى کنند این آرامش و استقرار را حفظ کنند؛ نگذارند تلاطم به وجود بیاید. گاهى یک حرف، گاهى یک عمل نسنجیده، گاهى یک اقدام نابجا، موجب تلاطم در محیط سیاسى میشود؛ باید خیلى مراقب باشند.»

بنابراین مقام معظم رهبری با این سخنان حجت را بر کسانی که قصد دارند با غوغاسالاری در آستانه انتخابات، فضا را ملتهب کنند تمام کردند و در واقع یکی از مهمترین پیش زمینه های برگزاری یک انتخابات پرشکوه را «ثبات و آرامش سیاسی» دانستند.

** سه مطالبه رهبری برای انتخابات ریاست جمهوری 92

اما «عدم ورود زودهنگام به فعالیت های انتخاباتی» یکی دیگر از محورهای مورد تاکید رهبری نظام بود که در دیدار با بسیجیان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ایشان در این زمینه خاطرنشان کردند: «انتخابات در پیش است؛ البته نزدیک نیست. بعضى از حالا وارد عرصه‌ى انتخابات میشوند. نه، ما این را اصلاً تأیید نمیکنیم؛ هر چیزى در وقت خود، در جاى خود. لیکن آن چیزى که در مورد انتخابات خواسته‌ى ماست، فکر ماست، آرزوى ماست، این چند چیز است:

اول اینکه شرکت مردم در انتخابات، یک مشارکت عظیمى باشد؛ این مصون‌کننده است. همه‌ى تلاش دست‌اندرکاران، امروز و فردا و روز انتخابات و در اثناى مقدمات و مؤخرات، باید این باشد: حضور مردم، حضور گسترده‌اى باشد.

دیگر اینکه از خدا بخواهیم و خودمان هم چشممان را باز کنیم؛ کارى کنیم که نتیجه‌ى انتخابات، یک گزینش خوب و همراه با صلاح و صرفه‌ى انقلاب و کشور باشد. این معنایش این نیست که اگر ما کسى را نپسندیدیم، با او بداخلاقى کنیم، برخورد تند و سخت و غلط بکنیم؛ نه. آن کسانى که خودشان را صالح میدانند، براى خودشان اهلیت قائلند، وارد میدان شوند. ما هم که میخواهیم انتخاب کنیم، نگاه کنیم، حقیقتاً با معیارهائى که معتقدیم و بین همه‌ى ماها مشترک است، بسنجیم. شاید بشود گفت که بین همه‌ى ایرانى‌ها - معتقدین به انقلاب - این معیارها تقریباً مشترک است. در هر کسى که این معیارها را مشاهده کردیم، کوشش کنیم، تلاش کنیم، کار کنیم - کار سالم - که انتخابات به سمت انتخاب یک چنین کسى برود.

** مبادا مثل سال 88 انتخابات مایه‌ى بى‌آبروئى کشور شود

 نکته‌ى اساسى سوم - که امروز من به همین اندازه اکتفاء میکنم؛ البته بعدها ممکن است حرفهاى زیادى در مورد انتخابات داشته باشیم - این است که انتخابات براى کشور مایه‌ى آبروست، مایه‌ى افتخار است. همه مراقب باشند که انتخابات مایه‌ى بى‌آبروئى براى کشور نشود؛ آنطورى که در سال 88 یک عده‌اى سعى کردند انتخابات را مظهر اختلافات وانمود کنند، جنجال سیاسىِ طبیعىِ انتخابات را تبدیل کنند به یک فتنه؛ که البته ملت ایران در مقابلش ایستاد و هر وقت هم شبیه آن اتفاق بیفتد، ملت در مقابل آن خواهد ایستاد.   البته سلامت انتخابات هم مسئله‌ى اساسى و مهمى است. منتها فرض ما بر این است که مسئولین کشور با وجدان اسلامى و الهى وارد میشوند و انتخابات ما سالم است. در گذشته هم که در دولتهاى مختلف انتخابات انجام گرفته است - چه انتخابات ریاست جمهورى، چه انتخابات مجلس، چه دیگر انتخابها - فرض ما بر این بوده است که انتخابات، انتخابات سالمى است. البته مراقبتهاى گوناگون از جهات مختلف لازم است انجام بگیرد. از خداوند متعال میخواهیم که این آزمایش را هم براى ملت عزیز ما مبارک فرماید».

بنابراین رهبر معظم انقلاب مشارکت حداکثری، گزینش خوب و مراقبت از تبدیل نشدن انتخابات به مظهر اختلافات کشور را به عنوان سه موضوع مهم برای انتخابات یاد کردند و در عین حال بر سلامت انتخابات نیز تاکید داشتند.

** رقیب انتخاباتی شیطان اکبر نیست

«رقیب انتخاباتی» یکی دیگر از مباحثی بود که رهبری با بیان اینکه رقیب، شیطان اکبر نیست، فرمودند: «یکى از مسائل مهم، مسئله‌ى بصیرت است. من به شما عرض بکنم؛ بصیرت در این دوران و در همه‌ى دورانها به معناى این است که شما خط درگیرى با دشمن را تشخیص دهید؛ کجا با دشمن درگیرى است؟ بعضى‌ها نقطه‌ى درگیرى را اشتباه میکنند؛ خمپاره و توپخانه‌ى خودشان را آتش میکنند به سمت یک نقطه‌اى که آنجا دشمن نیست، آنجا دوست است. بعضى‌ها رقیب انتخاباتى خودشان را «شیطان اکبر» به حساب مى‌آورند! شیطان اکبر آمریکاست، شیطان اکبر صهیونیسم است؛ رقیب جناحى که شیطان اکبر نیست، رقیب انتخاباتى که شیطان اکبر نیست. من طرفدار زیدم، شما طرفدار عمروئى؛ من شما را شیطان بدانم؟ چرا؟ به چه مناسبت؟ در حالى که زید و عمرو هر دو ادعاى انقلاب و اسلام میکنند، در خدمت اسلام و در خدمت انقلابند. خط درگیرى با دشمن را مشخص کنیم.

** برخی خودی ها حرف دشمن را تکرار می کنند

گاهى هست که یک نفرى در لباس خودى است، اما حنجره‌ى او سخن دشمن را تکرار میکند! خب، او را باید نصیحت کرد؛ اگر با نصیحت عمل نکرد، انسان با او باید حد و مرز تعریف کند: خط فاصل. جدا میشویم. اگر بناست شما با همان احساساتى که رژیم صهیونیستى نسبت به جمهورى اسلامى دارد - ولو با یک ادبیات دیگرى - بخواهى در مقابل جمهورى اسلامى بایستى و حرف بزنى، خب با رژیم صهیونیستى چه فرقى دارى؟ اگر با همان منطقى که آمریکا در مقابل جمهورى اسلامى عمل میکند، شما بخواهى با آن منطق با جمهورى اسلامى تعامل کنى، خب شما با آمریکا فرقى ندارى. این مسئله جداست. اما یک وقت هست که نه، اینجورى نیست. ممکن است اختلافات، اختلافات عمیقى هم باشد، اختلافات بزرگى هم باشد، اما انسان دشمن را با غیردشمن نباید اشتباه کند؛ دشمن حساب دیگرى دارد، غیردشمن حساب دیگرى دارد. خط درگیرى با دشمن را باید ترسیم کرد، مشخص کرد؛ این بصیرت میخواهد.»

ایشان 22 مهر و در جمع پرشور مردم اسفراین نیز درباره انتخابات گفتند: «حضور در انتخابات، آگاهى است؛ بصیرت است. حضور در پاى صندوق رأى، یک کارى از سر بیکارى نیست؛ یک عمل است؛ یک عمل صالح است».

بنابراین رهبر معظم انقلاب در سفر به خراسان شمالی آنچه شرط برپایی یک انتخابات موفق است را با مسئولان و مردم در میان گذاشتند و مثل همیشه بر نقش و بصیرت مردم تاکید کردند؛ اکنون نوبت مردم و به ویژه مسئولان است که با اصلی فرعی کردن مسائل کشور، پیش زمینه های مطلوب یک انتخابات پرشکوه را فراهم کنند؛ قطعاً آرامش و ثبات سیاسی که بخش عمده ای از آن متوجه سران سه قوه است یکی از مهمترین بخش های این پازل محسوب می شود، نکته ای که اخیراً با برخی نامه نگاری ها مورد غفلت واقع شده است.

اما به هرحال ملتی که سه دهه پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی را با بصیرت و موفقیت پشت سر گذاشته، در پیچ تاریخی و حساس جهان اسلام که همه کشورها چشم به ام القرای آن دارند، با اقتدا به رهبر خود انتخابات 92 را نیز به یکی دیگر از مولفه های قدرت جمهوری اسلامی تبدیل خواهد کرد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">